Acasă Politica Avocatul Molnar Andrei este noul președinte al UDMR Timiș

Avocatul Molnar Andrei este noul președinte al UDMR Timiș

DISTRIBUIȚI

Avocatul Molnar Andrei, candidatul UDMR la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a fost numit președintele interimar al UDMR Timiș. Mandatul noului președinte este pe o perioadă de 6 luni.

În baza deciziei nr. 1/09.12.2020 a Consiliului Permanent al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, adoptată în considerarea rezultatelor alegerilor locale, a fost numit Molnar Andrei în calitate de președinte interimar al UDMR Timiș.

Conform deciziei CPU, președintele interimar va organiza alegerile interne în filială, în termen de șase luni de la adoptarea deciziei.

Molnar Andrei, președintele interimar UDMR Timiș a declarat că la începutul anului viitor filiala județeană va intra în reorganizare, proces ce se va finaliza cu alegerea noii conduceri a formațiunii politice din care vor face parte liderii comunitații maghiare din județ.

țÎn vederea asigurării unei reprezentări cât mai largi a comunității maghiare în forurile de conducere a UDMR, președintele interimar intenționează să organizeze mai multe dezbateri publice în rândul membrilor comunității.

 

Comentarii

comentarii