Acasă Administraţie BACALAUREAT 2014: Subiecte uşoare la matematică, acceptabile la istorie

BACALAUREAT 2014: Subiecte uşoare la matematică, acceptabile la istorie

DISTRIBUIȚI

bac subiecte matematica

Zeci de absolvenţi de clasa a XII-a din Timişoara au ieşit cu zâmbetul pe buze, miercuri, de la proba obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalureat. Elevii s-au lăudat că nu se aşteptau să primească asemenea exerciţii uşoare la proba obligatorie a profilului.

La matematică au fost extrase trei tipuri de subiecte pentru specializările: matematică-informatică, matematică-tehnologic şi matematică-ştiinţele naturii. Toate variantele au fost lejere.

Nici cei care au susţinut proba de istorie ca probă obligatorie a profilului nu au de ce să se plângă. Subiectele extrase au fost considerate de nivel mediu.

Pe 4 iulie are loc ultima probă a examenului de Bacalureat – cea la alegere a profilului sau specializării.  Primele rezultate se vor afişa pe 7 iulie şi tot în aceeaşi zi, între orele 12-16, pot fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale după recorectarea tuturor lucărilor contestate vor fi afişate pe 11 iulie.  În Timiş, aproape 5.000 de absolvenţi de clasa a XII-a susţin în această perioadă Bacalaureatul.

istorie

istorie2

matestiintenaturii

poza

Comentarii

comentarii