Acasă Eveniment Băiat de 11 ani, prins după ce a spart peretele de sticlă...

Băiat de 11 ani, prins după ce a spart peretele de sticlă al unei stații STPT de pe bulevardul Vasile Pârvan

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au continuat și în ultimele zile acțiunile din mijloacele de transport în comun și stații. Neregulile constatate au fost cam același. 17 persoane au fost sancționate pentru consum de alcool sau fumat în mijloacele de transport în comun și călătorie fără deținerea de legitimații de călători. În plus, din nou, s-au ales cu autocolante 115 șoferi care și-au parcat mașinile în stațiile mijloacelor de transport în comun, fiind de asemenea comunicate 11 nereguli.

Un caz mai aparte a fost identificat duminică seară. Un băiat de 11 ani a spart peretele de sticlă al unei stații. A fost identificat și chemat, împreună cu tatăl său, la Secția 2 de poliție. Acum, va fi cercetat pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au depistat o persoană care, în seara zilei de duminică, în jurul orei 21.30, a aruncat cu un bolovan în peretele de sticlă a unei stații STPT de pe Bdul Vasile Pârvan, spărgându-l. Deși a luat-o la fugă, persoana în cauză a fost reținută de polițiștii locali, constatându-se că este vorba despre un minor de 11 ani. Din acest motiv, a fost solicitată prezența tatălui acestuia, care a fost predat, împreună cu minorul, la Secția 2 Poliție, pentru continuarea cercetărilor, fiind vorba de comiterea infracțiunii de distrugere”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii