Acasă Eveniment Băiețel de 6 ani, găsit înecat într-un râu din Chisindia, la 30...

Băiețel de 6 ani, găsit înecat într-un râu din Chisindia, la 30 de minute după ce fusese dat dispărut

DISTRIBUIȚI

Tragedie în localitatea Chisindia, județul Arad. Un băiețel de doar 6 anișori, care fusese dat dispărut duminică seară, a fost găsit mort, înecat în albia unui râu. Copilașul locuia doar cu bunica lui.

Copilul a fost dat dispărut de acasă duminică seara, în jurul orei 19:00.

La 30 de minute de la sesizare, băiatul, care era crescut doar de bunică, a fost găsit fără suflare în albia unui afluent al râului Crișul Alb. Medicii de pe ambulanță au încercat să-l readucă pe micuț la viață, însă efortul lor a fost în zadar, fiind pronunțat decesul, scrie Observator News.

“În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate.

După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Comentarii

comentarii