Acasă Cultura Băile Calacea 2022! 15 artiști plastici expun la Consiliul Județean Timiș

Băile Calacea 2022! 15 artiști plastici expun la Consiliul Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Uniunea Artiștilor Plastici Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Discover Timiș și TM2023, organizează vernisajul expoziției de picture, Peisajul de câmpie, cu lucrările realizate în tabăra de creație 2022 de la Băile Calacea, din județul Timiș.

Vernisajul va avea loc, miercuri 5 octombrie 2022, orele 14:00, la etajul II, în Palatul Administrativ al Consiliului Județean Timiș. Proiect cultural cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin TimCultura 2022 – a informat UAP Timișoara.

”Scopul taberei de picture de la Calacea, care se desfășoară anual, este să stimulăm artiștii și să promovăm arta plastică timișoreană. Ei vin în tabără de pictură, iar în același timp fac și tratamente balneare. Au loc două activități în același timp. E un ajutor excelent pentru pictori”, a spus Victor Acatrinei, inițiatorul activităților.

Cei 15 artiștii prezenți la Băile Calacea și care vor expune la CJT sunt: Victor și Maria Acatrinei, Maria Bana Jichița, Rodica Banciu Regep, Petru Galiș, Sorina Stână, Elena Ursei, Minodora și Doru Tulcan, Mihaela Murariu Boca, Mirela Popescu, Mihai Rotaru, Arnold, Schlachter, Valeriu Sepi, Pavel Torony.

Comentarii

comentarii