Acasă Actualitate Banat Brunch, la Hanul “Ana Lugojana”

Banat Brunch, la Hanul “Ana Lugojana”

DISTRIBUIȚI

“Că sus e cerul de pământ, Ano Lugojano/ Fete ca la noi nu sunt, Ano Lugojano. Ba mai sunt și-n alte sate, Ano Lugojano/ Dar nu sunt prea minunate, Ano Lugojano…”

Ca să aflați cât de minunată este povestea fetei de lăutar din Banat și ce alte bogății culturale s- au strâns, ca un vârtej, în jurul ei, timișenii sunt invitați, sâmbătă, 18 mai, de la ora 11,00, la primul Banat Brunch la Hanul “Ana Lugojana” de lângă Lugoj, județul Timiș!

Evenimentul pune în lumină patrimoniul cultural local exprimat în gastronomie sub semnătura Hanului “Ana Lugojana”, acolo unde bucătarii vor pregăti celebrele clătite bănățene flambate și unde participanții vor fi așteptați cu multe alte bunătăți de la producătorii locali.

“Vă așteptăm alături de noi să descoperiți poveștile locului spuse de istoricii lugojeni, să învățați pași de dans de la profesioniștii Ansamblului Folcloric “Lugojana” și, dacă vă mai țin picioarele, să faceți alături de noi o drumeție în pădurea de lângă celebrul han!”, îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii