Acasă Actualitate Banat Brunch, la poalele Munților Poiana Ruscă din Timiș, la Pietroasa

Banat Brunch, la poalele Munților Poiana Ruscă din Timiș, la Pietroasa

904
DISTRIBUIȚI

Asociația pentru Promovarea Turismului Timiș organizează, sâmbătă, 1 august 2020, între orele 10,00 – 15,00, în premieră, încă o ediție a Banat Brunch, acum în Pietroasa. 

Veți putea să degustați produse din bucătăria de sub munte, să faceți drumeții, să culegeți (sau să cumpărați) fructe de pădure, să meșteșugăriți sau, pur și simplu, să leneviți o zi întreagă.

”Vă invităm, în premieră, la poalele Munților Poiana Ruscă din Timiș, la Pietroasa! Vom călători spre Pietrele Cohului, în adâncul pădurii, și vom putea fi culegători de fructe pentru câteva ore”, îndeamnă APT Timiș.

În sezonul fructelor de pădure, în gospodăria familiei Martinescu sunteți așteptați cu prăjituri măiestre, gemuri, sucuri și siropuri care mai de care. Vor fi prezenți producători locali, iar gospodinele locului se vor întrece să vă ofere tot ce au mai gustos satele bănățene de sub munte.

Evenimentul va avea loc în aer liber, cu un număr maxim de 50 de participanți.  Nan Letiția Barbu a lu’ Ciucu o să coacă pentru voi pită în țăst.

Comentarii

comentarii