Acasă Economic Banat Car Timişoara a lansat noul BMW Seria 5 Sedan –...

Banat Car Timişoara a lansat noul BMW Seria 5 Sedan – FOTO

605
DISTRIBUIȚI

La puţin timp de la debutul mondial de la Salonul Auto de la Geneva, cea de-a şasea generaţie a BMW Seria 5, alături de noile BMW Seria 3 Coupé LCI şi BMW Seria 3 Cabriolet LCI, a fost lansată în showroom-ul Banat Car Timişoara în prezenţa a peste 150 de persoane,VIP-uri, clienţi şi parteneri Banat Car Timişoara.
„BMW înseamnă dinamică în forma cea mai frumoasă, tehnologie ridicată la rang de artă, o asociere binevenită de valori şi beneficii: putere şi eleganţă, dinamică şi stil, lux şi fiabilitate. Ne-am propus să  oferim o interacţiune senzorială cu marca BMW, o experienţă autentică prin care nu doar vorbim despre artă, ci oferim artă, nu doar promovăm luxul, ci îl oferim spre experimentare”,  a declarat Michael Schmidt, Preşedinte Automobile Bavaria Group.
Cea de-a şasea generaţie a BMW Seria 5, creată de Fröhlich Jacek, se remarcă prin designul sportiv şi elegant, dinamica tipică BMW şi eficienţa de neegalat în segment. Linia plafonului stil Coupé, grila dublă BMW, înclinată uşor înainte şi capota parcă sculptată inspiră mai multă forţă. Nu în ultimul rând, BMW Seria 5 Sedan se evidenţiază prin cel mai lung ampatament din segment.
{vsig}galerie/banat_car{/vsig} Noul BMW Seria 5 Sedan îşi face debutul cu un motor cu 8 cilindri şi 3 motoare cu 6 cilindri, toate pe benzină, precum şi cu 2 variante diesel cu 6 cilindri, cu puteri maxime între 184 şi 407 CP.
La interior, fiecare detaliu susţine un singur scop: perfecţiunea. Se remarcă liniile clare şi armonia designului, care îmbină eleganţa cu funcţionalitatea, totul pentru plăcerea maximă de a conduce. Fiecare buton este parcă orientat către conducătorul auto şi poziţionat chiar în locul unde acesta îşi doreşte să fie. Astfel încât atenţia să se îndrepte doar asupra şoselei.
Noile BMW Seria 3 Coupé şi BMW Seria 3 Cabriolet LCI se prezintă cu un design reîmprospătat şi cu o serie de modificări ce pun în evidenţă eleganţa sportivă. Modificările sunt prezente la grila radiatorului, acum mai puternic profilată pentru a inspira mai multă forţă, iar spoilerul şi capota au fost, la rândul lor, redesenate pentru a sublinia mai multă sportivitate.       
 Consolele faţă şi spate au crescut în dimensiuni pentru a sublinia caracterul dinamic al celor două modele. Noul design al stopurilor, în formă de L, accentuează imaginea de lăţime a automobilului.
Toate noutăţile lansate stau sub semnul performanţei BMW EfficientDynamics, un pachet de tehnologii lansat de BMW în 2007, care urmăreşte asigurarea unui plus de dinamism şi reducerea consumului de combustibil. Din 2007, BMW a devenit primul producător care a aplicat aceste soluţii în mod constant, la întreaga gamă de modele, dotând până acum peste 1,6 milioane de automobile cu sistemul BMW EfficientDynamics.

Basic Service Inclusive special pentru România

Oferta pentru România a gamei BMW vine şi cu o altă surpriză: în preţul de bază este inclus pachetul BMW Basic Service Inclusive. Acesta acoperă operaţiile de bază pentru revizii în primii 5 ani sau 100.000 km (schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service/ înlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor şi lichidului de frână, verificarea şi revizia standard a autovehiculului) şi este transmisibil în cazul în care automobilul îşi schimbă proprietarul. Pachetul poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service Repair Inclusive şi/ sau pentru 6 ani sau 120.000 km.
Noul BMW Seria 5 este disponibil la preţuri începând cu 35.850 de euro (fără TVA), preţul unui BMW Seria 3 Coupé LCI începe de la 28.300 de euro (fără TVA), iar un BMW Seria 3 Cabriolet LCI poate fi achiziţionat la un preţ de pornire de 34.750 de euro (fără TVA).  Banat Car Timişoara a lansat totodată serviciul de garanţie extinsă EURO PLUS (până la 4 ani pentru autoturismele noi şi 2 ani pentru auto rulate) şi ofertele service de primăvară.

Comentarii

comentarii