Acasă Actualitate „Banii muncesc pentru mine” – lansare inedită de carte, la Medici’s Academica...

„Banii muncesc pentru mine” – lansare inedită de carte, la Medici’s Academica Timișoara

DISTRIBUIȚI

În 31 ianuarie, de la ora 19.30, lansarea incitantei cărți „Banii muncesc pentru mine” scrisă de Ștefan Ciprian și Călin Iepure va avea loc în lounge-ul Librarium din cadrul clinicii Medici’s Academica, situată pe Calea Circumvalațiunii nr. 8-10, etaj I (colț cu str. Gh. Lazăr), din Timișoara.

Dacă vrei să înveți cum să-ți creezi metode alternative de venit, să îți gestionezi mai bine economiile, să îți optimizezi costurile cu ratele la banca și vrei să abordezi diferit relația cu banii, te invităm la lansarea cărții ” Banii muncesc pentru mine scrisă”.

“Este o carte care descrie drumul greu de la depedență la independență financiară. Nu vei găsi abureli sau promisiuni de îmbogățire peste noapte. Recomand celor care iau în serios viitorul lor financiar.”, spune Lorand Szasz, antreprenor și expert în creștere accelerată în afaceri

Această carte conține un model complet bazat pe unelte pragmatice, ușor de implementat și este menită să ofere valoare, să inspire și să te sprijine în drumul tău spre Libertatea Financiară –îndeamnă autorii.

La eveniment vor fi prezenți: Ștefan Ciprian, fost bancher & antreprenor – care după 12 ani de experiență în banking și doi ani de experiență în antreprenoriat, conduce o companie de audit și consultanță în proiecte de corporate banking, solicitării de finanțare, cât și în negocierea condițiilor și a costurilor de creditare finale.

Călin Iepure – antreprenor & speaker – coordonează cea mai extinsă organizație de Business Networking din România – bizz.club România și este fondatorul mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională, printre care și De vorbă cu Antrepenorii – platformă online de dezvoltare antreprenorială.

Împreună cu aurtorii cărții vor fi prezenți: dr. Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medicis, Ioana Vârtosu, fondatorul Școlii mamei Junior și Sorin Popa, președintele John Maxwell Team România.

De ce merită să citești acest volum cu titlul provocator Banii muncesc pentru mine? Cartea te va ajuta să înțelegi principiile de bază atunci când vine vorba de relația cu banii și gestionarea banilor prin intermediul personajelor –susțin autorii.

Cartea dezvoltă următoarele idei de succes:

Modul de a gândi al oamenilor bogați. Secretul prosperității oamenilor bogați. Principiile fundamentale în investiții şi disciplina financiară. Fundația Educației Financiare. Bugetarea eficientă a cheltuielilor. Sistemul de produs bani prin dobândă compusă.

Metode de reducere a cheltuielilor. Metode de reducere a costului creditelor. Crearea de noi surse de venit. Cuantificarea viselor în bani. Metoda de calcul concretă în cazul tău pentru: Securitatea Financiară, Independența Financiară și Libertatea Financiară. Planul personal de acțiune. Bilanț personal, cash-flow personal și indicatori urmăriți de investitori.

Studii de caz concrete și analize comparative privind achiziția de clădiri, terenuri,autoturisme. Circuite financiare și mentalitatea oamenilor bogați. Cum reduc sau lichidez datoriile. 11 variante prin care poți investi.

Comentarii

comentarii