Acasă Eveniment Bărbat arestat după ce a lovit un poliţist local cu o trotinetă...

Bărbat arestat după ce a lovit un poliţist local cu o trotinetă şi a vandalizat mai multe maşini

240
DISTRIBUIȚI

Incidentul a avut loc marți seara în proximitatea Centrului de Transfuzii Sanguine Arad, acolo unde un bărbat a iscat un scandal şi a vandalizat mai multe maşini.

Supărat că intrarea în incinta Serviciului de Medicină Legală este închisă, individul a început să forțeze uşa, apoi s-a deplasat în vecinătate unde a spart geamul portierei unui autoturism Dacia Logan din care a luat o trotinetă.

Nu s-a oprit aici. A luat în vizor un autoturism Honda situat în curtea campusului Universității de Vest ”Vasile Goldiș” căruia i-a spart geamurile, după care a început să agreseze doi trecători.

Speriați, martorii au solicitat intervenţia poliţiei. Echipajul sosit de urgență la fața locului a constatat că situația era chiar mai serioasă. În încercarea de a-l mobiliza unul din poliţiştii locali a fost lovit cu trotineta cu care bărbatul continua să facă amenințări.

Potrivit aradon.ro agentul a suferit răni la mână şi la cot. Ulterior, bărbatul a fost încătușat și predat pe bază de proces verbal unui echipaj al Poliției Municipiului Arad. Individul a fost identificat rapid drept un vechi client al poliției locale, sancționat în mod repetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Comentarii

comentarii