Acasă Eveniment Bărbat bănuit că ar fi furat în august 100.000 de euro dintr-o...

Bărbat bănuit că ar fi furat în august 100.000 de euro dintr-o locuință, reținut în urma unor percheziții domiciliare

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Reşiţa, bănuit de poliţişti că ar fi furat 100.000 de euro dintr-o locuinţă din oraş, a fost reţinut marţi în urma unor percheziţii domiciliare, suspectul urmând să fie prezentat miercuri în faţa procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, care au pus în executare trei mandate emise de Judecătoria Reşiţa. Banii au fost sustraşi în luna august, iar în urma percheziţiilor efectuate la trei adrese din Reşiţa poliţiştii au găsit şi indisponibilizat o „sumă importantă” din valoarea reclamată de persoana păgubită, a precizat IPJ Caraş-Severin.

În cursul operaţiunilor, poliţiştii au mai depistat o armă neletală supusă autorizării, deţinută ilegal de către suspect. La operaţiunile desfăşurate marţi au participat poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, poliţişti criminalişti şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Activităţile au beneficiat de suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

 

Comentarii

comentarii