Acasă Eveniment Bărbat cu certificat de vaccinare emis pe numele altei persoane, prins de...

Bărbat cu certificat de vaccinare emis pe numele altei persoane, prins de jandarmi într-o sală de jocuri electronice

DISTRIBUIȚI

Un bărbat care avea un certificat de vaccinare pe numele altei persoane a fost prins de jandarmi într-o sală de jocuri electronice din municipiul Arad. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru fals privind identitatea.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, un echipaj de Jandarmerie a prins, duminică, într-o sală de jocuri electronice din municipiul Arad, un bărbat de 35 de ani care s-a folosit de un certificat digital UE emis pe numele altei persoane, pentru a-i fi permis accesul.

“Jandarmii i-au solicitat să prezinte certificatul şi un document de identitate, însă bărbatul le-a prezentat un cod QR pe care îl avea stocat în telefonul personal, spunând că nu are alte documente de identitate. În urma verificărilor efectuate şi stabilirii identităţii jandarmii au descoperit că certificatul digital UE prezentat (QR) aparţine unei alte persoane”, a transmis IJJ Arad.

Sursa citată a menţionat că pe numele bărbatului au fost întocmite actele necesare pentru începerea urmăririi penale pentru fals privind identitatea.

Comentarii

comentarii