Acasă Eveniment Bărbat cu probleme respiratorii, transportat de la Shopping City Timșoara la Spitalul...

Bărbat cu probleme respiratorii, transportat de la Shopping City Timșoara la Spitalul Județean cu un echipaj ISU

DISTRIBUIȚI

Astăzi, în jurul orei 12.30, un echipaj ISU a fost trimis la Shopping City Timișoara, după un apel făcut la Serviciul de Ambulanță Timiș. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță, Florin Crișan, ne-a spus că, într-adevăr, a fost primită o sesizare pentru mall-ul din Calea Șagului, fiind trimis un echipaj ISU.

Reprezentanții ISU Timiș spun că bărbatul de la Shopping City a acuzat probleme respiratorii și a fost trimis un echipaj pentru a cerceta starea acestuia de sănătate. Deși unii martori au fost speriați că bărbatul ar fi infectat cu coronavirus, un reprezentant al Inspectoratului de Situații de Urgență a spus că nu poate fi vorba despre așa ceva la acest moment.

„A fost trimis un echipaj de intervenție de bază, de genul celor care intervin în acțiunile de zi cu zi. Dacă ar fi fost vorba despre coronavirus, ar fi fost trimis un altfel de vehicul, echipat pentru nevoi mai complexe”, ne-a spus acesta.

UPDATE

În legătură cu informația potrivit căreia un bărbat a fost transportat la spital de la Shopping City Timișoara, reprezentanții centrului comercial declară:

„Shopping City Timișoara dezminte orice informație cu privire la existența unor cazuri de angajați ce ar prezenta simptome ale coronavirusului. Îi rugăm pe clienții noștri să ignore mesajele de tip fake news care circulă pe rețelele de socializare și să ne contacteze oricând au nevoie de informații suplimentare pe acest subiect.

În cazul persoanei pentru care a fost solicitată o ambulanță în jurul prânzului, aceasta suferă de o simplă viroză respiratorie, pentru care a primit tratamentul adecvat și a fost deja externată.

Punem pe primul loc securitatea și sănătatea clienților și angajaților noștri, astfel că am crescut frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților. Vizate sunt, cu precădere, spațiile puternic circulate precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturile, precum și zona restaurantelor și cafenelelor. De asemenea, centrul comercial va fi aerisit în mod natural periodic.

Mai mult, în ceea ce privește organizarea de evenimente, am urmat recomandările autorităților și am amânat toate evenimentele de amploare programate până la finalul lunii martie.”

Comentarii

comentarii