Acasă Eveniment Bărbat decapitat de tren de marfă, pe o cale ferată din vestul...

Bărbat decapitat de tren de marfă, pe o cale ferată din vestul țării

665
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost lovit de tren aseară la ieșirea din municipiul Arad spre Deva, aproape de barieră. Deocamdată nu se știe dacă a fost vorba despre un accident nefericit sau o sinucidere, dar modul cum s-a petrecut a dat naștere și ipotezei sinuciderii.

Bărbatul a fost decapitat de un tren de marfă, astfel că polițiștii iau în calcul varianta conform căreia bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor. Polițiștii efectuează cercetări cu privire la producerea acestui accident.

Azi-noapte, în jurul orei 23, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că, între firele de cale ferată, la aproximativ 150 de m de trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Glogovăț, se află secționat corpul unei persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de la Poliția Transporturi și un echipaj al ambulanței. Din primele verificări, a reieșit că este vorba de un bărbat de 42 de ani din municipiul Arad.

Se pare că acesta ar fi fost lovit de un tren marfar, care circula pe sensul Glogovăț spre Arad. În urma impactului bărbatul a decedat.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, bărbatul figura ca dispărut de la domiciliu din dimineața zilei de 25 aprilie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru ucidere din culpă”, a declarat Livia Pescar purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Comentarii

comentarii