Acasă Eveniment Bărbat din Caraş-Severin, trimis în judecată după ce şi-a violat ambele fiice...

Bărbat din Caraş-Severin, trimis în judecată după ce şi-a violat ambele fiice vitrege, care au rămas însărcinate. Una dintre ele a născut un băiat

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din judeţul Caraş-Severin a fost trimis în judecată, joi, sub acuzaţiile de viol în formă continuată şi viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată, victimele fiind fiicele sale vitrege. Ambele au rămas însărcinate, cea mare dând naştere unui băiat, scrie news.ro

Abuzurile au durat, în cazul fetei mai mari, câţiva ani, iar în cazul celei mici, care este minoră, câteva luni, au stabilit procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Bărbatul a început să o violeze pe fiica vitregă mai mare în vara anului 2019, iar violurile s-au repetat până în vara anului trecut. Tânăra a născut un băieţel în urma relaţiilor abuzive.  

”În fapt, s-a reţinut că în intervalul iulie 2019 – finalul lunii mai/începutul lunii iunie 2023, în timp ce se aflau la locuinţa de pe raza jud. Caraş-Severin, unde convieţuiau, inculpatul major a întreţinut raporturi sexuale în repetate rânduri cu fiica sa vitregă minoră, prin constrângere şi prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a născut un băiat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul.

La câteva luni după ce a încetat să o violeze pe fiica cea mare, individul a început să o abuzeze pe o altă fiică, minoră.  

”S-a mai reţinut că acelaşi inculpat, în intervalul noiembrie 2023 – februarie 2024, a mai întreţinut raporturi sexuale în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată”, precizează anchetatorii.

Joi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a dispus emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a suspectului. Acesta este arestat preventiv şi va fi judecat pentru viol în formă continuată şi viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată.

Comentarii

comentarii