Acasă Eveniment Bărbat din Deta, prins la Suceava, când fugea cu taxiul, după ce...

Bărbat din Deta, prins la Suceava, când fugea cu taxiul, după ce l-a înjunghiat pe partenerul fostei iubite

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost reţinut de Poliția Județeană Suceava, după ce, miercuri seara, l-a bătut și înjunghiat pe partenerul fostei sale iubite, în localitatea Pătrăuți. Femeia a reclamat că agresorul a fugit după ce a avut un conflict cu soțul său, iar o ambulanță l-a preluat pe rănit, relatează News Bucovina.

Polițiștii au fost sesizaţi de fosta iubită a bărbatului, care a reclamat că acesta a fugit după ce a avut un conflict cu soțul său. O ambulanță l-a preluat pe bărbatul rănit, în vârstă de 57 de ani, fiind transportat la SJU Suceava pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în centrul localităţii Pătrăuţi de patrula din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, a fost observat un autoturism care funcţiona în regim taxi, ce circula din direcţia Pătrăuţi spre Suceava, în care s-a urcat în grabă o persoană. După aproximativ 500 metri s-a procedat la oprirea vehiculului, ocazie cu care a fost legitimat conducătorul auto şi persoana ce se afla pe bancheta din spate, în calitate de pasager.

S-a constatat faptul că pasagerul corespunde cu semnalmentele autorului faptei de agresiune sesizate, stabilindu-se că este un bărbat de 35 de ani, din orașul Deta, aflat în județul Timiș. Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, rămânând în custodia agenţilor din cadrul Biroului Ordine Publică în vederea continuării cercetărilor, conducătorul autoturismului taxi fiind invitat de asemenea la sediul poliţiei pentru declarații în calitate de martor.

În urma verificărilor ulterioare, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani din Deta a avut o relație cu femeia care a reclamat agresiunea, cu care a și locuit o perioadă, pe raza județului Timiș. La începutul anului 2023, pe fondul unor neînțelegeri, aceasta a revenit la domiciliul actualului concubin, în Pătrăuți. În cursul zilei de marți, agresorul şi femeia au avut o discuție telefonică, iar miercuri, la ora 21:00, acesta a venit la locuința bărbatului de 57 de ani.

Între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul căruia s-au lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 35 de ani l-a înjunghiat pe celălalt în zona abdominală. După administrarea probatoriului, față de agresor s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore fiind încarcerat în Arestul IPJ Suceava, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la infracțiunea de omor.

Comentarii

comentarii