Acasă Eveniment Bărbat din Timiș arestat preventiv, fiind acuzat că a lovit şi violat...

Bărbat din Timiș arestat preventiv, fiind acuzat că a lovit şi violat în mod repetat o fată de 12 ani

3864
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a lovit, ameninţat şi violat o fată de 12 ani din localitatea Cerneteaz, judeţul Timiş. Bărbatul urmărea fata când venea de la şcoală, o lua şi o ducea pe un câmp unde o viola. Fapta s-a produs de mai multe ori, până când fetiţa a povestit părinţilor ce i se întâmplă.

Potrivit unui comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de Şandor Szilagy, pentru infracţiunea de viol în formă continuată, bărbatul fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorilor de la Tribunalul Timiş care au admis cererea pentru o perioadă de 30 de zile, informează news.ro.

“Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că în cursul lunii octombrie 2017, în mod repetat, pe raza unei localităţi din judeţul Timiş, inculpatul Şandor Szilagy, prin constrângere, respectiv prin folosirea forţei şi prin folosirea de ameninţări cu acte de violenţă, a întreţinut de mai multe ori raporturi sexuale cu o persoană vătămată minoră”, se arată în comunicat.

Comentarii

comentarii