Acasă Eveniment Bărbat găsit decedat după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu...

Bărbat găsit decedat după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu puternic

DISTRIBUIȚI

O persoană a fost găsită decedată, marţi dimineaţa, de echipajele ISU Timiş care au intervenit la stingerea unui incendiu ce se manifesta într-o locuinţă de pe strada Crișan din Timişoara.

Echipaje din cadrul Poliţiei Timiş şi ale Institutului de Medicină Legală Timişoara efectuează cercetări pentru stabilirea detaliilor cauzei decesului victimei.

“La sosirea echipajelor la locul intervenţiei au constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinţei, într-o încăpere, pe o suprafaţă de aproximativ 18 mp. Din nefericire, în urma cercetărilor efectuate în încăperea incendiată a fost găsită o persoană decedată”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un efectiv de 10 pompieri din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara. De asemenea, la faţa locului a fost dislocată şi o ambulanţă SAJ.

În acest moment, incendiul este lichidat, iar pompierii intervin pentru identificarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative.

Comentarii

comentarii