Acasă Eveniment Bărbat găsit mort pe un câmp, cu multiple traumatisme. Este posibil să...

Bărbat găsit mort pe un câmp, cu multiple traumatisme. Este posibil să fi fost surprins de viitură

DISTRIBUIȚI

Trupul unui bărbat de aproximativ 60 de ani a fost găsit, duminică, pe un câmp, între localităţile Buceava şi Gurahonţ din judeţul Arad, în zona în care a avut loc o viitură puternică în urma ploilor. Familia anunţase dispariţia bărbatului.

”O persoană, pentru care a fost sesizată dispariţia de la domiciliu, a fost găsită la aproximativ 5 km de locuinţă, cu multiple traumatisme, decedată. Organele de cercetare verifică circumstanţele şi împrejurările în care s-a produs această situaţie”, a anunţat IGSU.

Reprezentanţii ISU Arad spun că nu pot confirma că persoana a fost luată de viitură, dar că a fost găsită în zona unde a trecut viitura.

”Între Buceava si drumul spre Gurahoţ, pe câmp, în afara localităţii a fost găsită persoana decedată. Este vorna de un bărbat de 60 ani aproximativ. Trupul era în zona cu viitură, dar nu putem confirma că a fost luat de viitură”, a explicat Gheorghe Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase cod portocaliu de viituri şi torenţi în Bazinul Hidrografic Criş Alb, în zona localităţii Buceava Şoimuş s-a produs o viitură care a inundat două sate, a transmis, duminică, ISU Arad.

Comentarii

comentarii