Acasă National Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, lângă sediul Poliţiei...

Bărbat împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, lângă sediul Poliţiei Timiş

DISTRIBUIȚI

impuscat timisoara

Un bărbat de 38 de ani a fost împuşcat, vineri dimineaţă, cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict izbucnit între mai multe persoane, lângă sediul Poliţiei Judeţene Timiş, el având răni superficiale, iar cinci persoane fiind audiate de poliţişti în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că vineri, în jurul orei 6.00, un bărbat a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict spontan, el având răni superficiale în zona omoplatului.

Conflictul a avut loc pe Bulevardul Take Ionescu din Timişoara, chiar lângă sediul Poliţiei Judeţene Timiş.

“În jurul orei 6.00 dimineaţa, a izbucnit un conflict spontan pe Bulevardul Take Ionescu, între mai multe persoane. Un bărbat de 38 de ani a fost împuşcat cu o armă neletală, fiind rănit superficial în zona omoplatului. Cinci persoane suspectate că sunt implicate în acest caz sunt audiate la sediul Poliţiei Timiş, la această oră”, a declarat Ancuţa Morariu.

Potrivit sursei citate, suspectul principal este un tânăr de 29 de ani, deţinător legal de armă neletală cu bile de cauciuc. El se află, de asemenea, la audieri.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara pentru îngrijiri medicale, însă cel mai probabil nu va rămâne internat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Comentarii

comentarii