Acasă Eveniment Bărbat împuşcat mortal la o partidă de vânătoare ilegală în apropierea localităţii...

Bărbat împuşcat mortal la o partidă de vânătoare ilegală în apropierea localităţii Crivina

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 50 de ani, care se afla la o partidă de vânătoare cu un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost împuşcat mortal de acesta din urmă. Poliţiştii au constatat că cei doi nu aveau permis de port armă. A fost întocmit dosar penal. 

Poliţiştii au fost sesizaţi luni, printr-un apel la numărul de urgenţe 112 că în apropierea localităţii Crivina, din judeţul Timiş, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localităţii Crivina, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia”, a precizat IPJ Timiş.

La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate de poliţişti, pentru continuarea cercetărilor.

„De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbaţi nu deţineau permise de port armă”, mai transmite IPJ Timiş.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj.

Comentarii

comentarii