Acasă Actualitate Bărbat înarmat cu un cuțit, prins de jandarmii arădeni pe un ștrand...

Bărbat înarmat cu un cuțit, prins de jandarmii arădeni pe un ștrand din Arad

449
DISTRIBUIȚI

Jandarmii arădeni au depistat un individ care a provocat scandal pe un ștrand din Arad. La controlul efectuat, jandarmii au descoperit că indivbidul era înarmat cu un cuțit de 26 cm lungime.

Pe timpul unei astfel de manifestări, sâmbătă, 5 iulie a.c., a fost depistat în zona unui ştrand din municipiul Arad un bărbat care, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, a săvârşit fapte şi acte obscene. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, în vederea stabilirii identităţii, rezultând că este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Botoşani.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată. La controlul bagajului pe care bărbatul îl avea asupra sa, jandarmii au găsit un cuţit cu lungimea de 26 cm şi lama de 12 cm. Acesta a fost ridicat în vederea confiscării.
Având în vedere că fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement, cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire, reprezintă infracţiune, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare începerii umăririi penale.

Comentarii

comentarii