Acasă Eveniment Bărbat internat Psihiatrie după ce a ucis cu cruzime mai mulți câini

Bărbat internat Psihiatrie după ce a ucis cu cruzime mai mulți câini

DISTRIBUIȚI

Doi câini au fost ucişi cu cruzime de un bărbat care este cunoscut cu deviaţii comportamentale, în localitatea Pâncota, judeţul Arad. Cadavrele au fost duse la DSVSA Arad pentru efectuarea necropsiei, iar agresorul a fost internat la Psihiatrie. A fost aplicată şi o amendă pentru nesupravegherea persoanei cu probleme psihice, aflată în grijă, scrie news.ro

„Din primele date, nu au rezultat indicii cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale, iar persoana bănuită, identificată ulterior, este cunoscută cu deviaţii comportamentale. În acest caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională, pentru nesupravegherea persoanei aflată în grijă. În continuarea cercetărilor, au fost găsite cadavrele a doi câini, în afara localităţii Pâncota, fiind solicitată echipa operativă la faţa locului, precum şi poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor”, a transmis IPJ Arad.

Cadavrele au fost transportate la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

În urma anchetei a rezultat că bărbatul cu probleme psihice a ucis câinii.

„În baza probatoriului administrat, a rezultat suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi săvârşit fapta, faţă de  acesta fiind dispusă măsura internării nevoluntară la Secţia  de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Arad. Funcţie de concluziile medicale, urmează a fi luate şi alte măsuri legale, dacă se impun”, a precizat IPJ Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru uciderea cu intenţie, fără drept, a animalelor.

 

Comentarii

comentarii