Acasă Eveniment Bărbat lovit mortal de un cap de tractor pe o stradă din...

Bărbat lovit mortal de un cap de tractor pe o stradă din Timişoara

DISTRIBUIȚI

A vrut să scurteze drumul, însă şi-a curmat propria viaţă. Un bărbat de 62 de ani din Timişoara a murit lovit de un cap de tractor, în timp ce traversa strada prin loc nepermis.

Nenorocirea a avut loc luni, în jur de ora prânzului, pe strada Andrei Şaguna din oraş. Un apel la 112 anunţa producerea unui accident, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei.

Ajunşi la locul indicat, agenţii au constatat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător, moment în care a fost surprins și accidentat de către un cap tractor, condus de un bărbat de 55 de ani, care se deplasa  dinspre strada Iosif Vulcan.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

“În data de 17.10.2022, în jurul orei 12:40, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Andrei Șaguna din municipiul Timișoara s-a produs un accident de circulație.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nemarcat și nesemnalizat corespunzător,  moment în care a fost surprins și accidentat de către un cap tractor, condus de un bărbat de 55 de ani, care se deplasa  dinspre strada Iosif Vulcan.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pietonului.  Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii