Acasă Eveniment Bărbat prins la Vama Nădlac cu un permis de conducere fals, pe...

Bărbat prins la Vama Nădlac cu un permis de conducere fals, pe care l-ar fi cumpărat cu 3.000 de euro

672
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a fost prins în timp ce încerca să iasă din România la volanul unui autoturism, cu un permis de conducere fals. El a declarat polițiștilor de frontieră că ar fi cumpărat documentul cu suma de 3.000 de euro, transmite Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani conducea un microbuz înmatriculat în România când a fost oprit de polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I. În momentul în care polițiștii  i-au cerut să prezinte documentele necesare, acesta a prezentat un permis de conducere fals, care purta însemnele autorității române.

“Poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine dreptul de a conduce. Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut documentul fals de la o persoană necunoscută din România, contra sumei de 3.000 de euro”, precizează un comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad.

Tânărul este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține un permis de conducere, fals material în înscrisuri și uz de fals.

Comentarii

comentarii