Acasă Eveniment Bărbat trimis în judecată după ce a încercat să jefuiască o femeie...

Bărbat trimis în judecată după ce a încercat să jefuiască o femeie și a vrut să o sufoce cu o pernă

DISTRIBUIȚI

Un bărbat acuzat că a încercat să omoare o bătrână deoarece nu a putut să o jefuiască a fost trimis în judecată de procurorii din Timiş. Inculpatul a fost arestat preventiv.

Conform Compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, procurorii au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului P.G., în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii, în forma tentativei, a infracţiunilor de omor calificat şi de tâlhărie.

Acesta este acuzat că a dorit să jefuiască o bătrână şi, deoarece nu a reuşit, a încercat să o omoare cu o pernă. „În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în data de 05.11.2020, în jurul orelor 13:00, inculpatul P.G. ar fi aşezat o pernă pe faţa persoanei vătămate, în vârstă de 70 de ani, pe care ar fi apăsat-o cu intensitate timp de aproximativ două minute, cu intenţia de a-i suprima viaţa prin sufocare, obturându-i căile respiratorii superioare şi cavitatea bucală, după ce în prealabil ar fi exercitat violenţe asupra sa şi ar fi ameninţat-o cu moartea, ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a-i dezvălui locul unde are depozitate sume de bani în locuinţă şi în scopul de a o determina pe aceasta să îi remită sumele de bani solicitate”, au anunţat procurorii.

Sursa: Realitatea de Timis

Comentarii

comentarii