Acasă Eveniment Bărbatul atacat la un mall din Arad este în moarte cerebrală. Organele...

Bărbatul atacat la un mall din Arad este în moarte cerebrală. Organele sale au fost donate

DISTRIBUIȚI

Starea bărbatului de 55 de ani, împușcat în cap cu un pistol cu glonț, iar apoi fiind înjunghiat cu o șurubleniță în gât, în data de 21 septembrie, s-a agravat.

Bărbatul a fost supus unei intervenții chirurgicale imediat ce ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad. Glonțul i-a provocat o hemoragie masivă și nu a putut fi extras în urma intervenției chirurgicale.

Conform specialarad.ro, bărbatul se afla în moarte cerebrală, iar familia și-a dat acordul pentru ca organele celui drag lor să fie donate pentru a salva alte vieți.

Prelevarea de organe a avut loc luni seara, la Spitalul Clinic Județean Arad, acolo unde era internat pacientul, și a fost efectuată de echipe formate din medici din Arad, București, Cluj și Timișoara. Astfel, rinichii și ficatul bărbatului aflat în moarte cerebrală au ajuns la trei pacienți compatibili din București și Cluj, conform informațiilor noastre.

Joi seara, în parcarea unui supermarket din cartierul Micălaca, bărbatul în vârstă de 55 de ani, din Fântânele, se afla în mașină când a fost atacat de un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot din Fântânele. În mașina victimei se mai afla concubina atacatorului. Acesta credea că femeia are o aventură cu bărbatul de 55 de ani. Agresorul l-a împușcat pe bărbat în cap, apoi și-a călcat concubina cu picioarele pe cap, ca ulterior să revină la bărbat și să-i înfigă o șurubelniță în gât. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad spun că totul s-a întâmplat pe fondul geloziei.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, însă acum, odată cu decesul bărbatului de 55 de ani, va fi schimbată și încadrarea juridică a faptei.

Comentarii

comentarii