Acasă Eveniment Bărbatul care în luna martie a înjunghiat de mai multe ori două...

Bărbatul care în luna martie a înjunghiat de mai multe ori două persoane pe o stradă din Timişoara a fost arestat

985
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care, în martie, a înjunghiat de mai multe ori două persoane pe o stradă din Timişoara şi le-a pus viaţa în pericol a fost arestat, fiind acuzat de omor calificat. După comiterea faptei, bărbatul a fugit şi s-a ascuns, fiind găsit abia în 8 iunie de către poliţişti. 

”În data de 17.06.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul E.D.A., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat (omor comis asupra a două persoane) prevăzută de art.32 alin.1 raportat la art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit.f  C.pen”, a anunţat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Procurorii au precizat că, în seara zilei de 17.03.2020, în jurul orei 20:10, în timp ce se afla pe str. Victor Hugo din Timişoara, inculpatul ar fi înjunghiat în mod repetat cu un briceag două persoane.

”Fiecare persoană vătămată a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 30 zile de îngrijiri medicale şi care au pus totodată în primejdie viaţa victimelor. Ulterior, inculpatul E.D.A. a reuşit să fugă, să se ascundă şi astfel să se sustragă urmăririi penale, fiind depistat de către un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara abia în data de 08.06.2020, în jurul orei 19:10, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Timişoara”, au mai transmis procurorii.

Aceştia au explicat că inculpatul a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii