Acasă Eveniment Bărbatul care l-a ascuns pe ucigaşul poliţistului din Timiş a fost reţinut....

Bărbatul care l-a ascuns pe ucigaşul poliţistului din Timiş a fost reţinut. El şi-a agresat iubita şi a ameninţat un bărbat

1233
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 31 de ani, la care a înnoptat Ionel Lepa, ucigaşul poliţistului din Izvin, a fost reţinut de poliţişti miercuri seara, pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru ameninţare.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara l-au reţinut pe acesta pentru că, marţi seara, şi-a agresat iubita în vârstă de 27 de ani, în faţa unui magazin şi, în acelaşi context, a ameninţat şi un bărbat, cu care el credea că iubita îl înşală. Agresorul a tras-o pe iubita lui de păr și a mușcat-o de nas. În urma acestui incident, femeia are nevoie de 4 sau 5 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 31 de ani este același individ în casa căruia se ascundea criminalul polițistului împușcat mortal la Izvin, Cristian Amariei. A fost ridicat de mascați o dată cu prietenul lui, Ionel Marcel Lepa, însă marți, după audieri a fost lăsat în libertate.

“Polițiștii Secției 3 Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, care aseară a lovit o femeie de 27 de ani, în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale din Timișoara. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș, urmând ca în data de 06.06.2019 sa fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este cercetat pentru lovire și alte violențe și pentru amenințare”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii