Acasă Eveniment Bărbatul din Caraș Severin, cercetat pentru distrugere şi conducerea unui vehicul sub...

Bărbatul din Caraș Severin, cercetat pentru distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a intrat cu maşina în uşile de acces de la Spitalul Judeţean Craiova

318
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a intrat cu maşina sâmbătă seară, în uşile de acces de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în acest caz sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, bărbatul de 39 de ani care a intrat cu autoturismul în uşile de acces ale Spitalului Judeţean Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Verificările în acest caz sunt realizate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, a intrat sâmbătă seara cu maşina în uşile de acces ale Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Ulterior, poliţiştii au afirmat că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat. El a declarat oamenilor legii că accidentul s-ar fi produs după ce a încurcat frâna cu acceleraţia.

În urma acestui eveniment, conducătorul auto a fost rănit, neexistând alte victime din rândul personalului medical sau pacienţilor. El se afla singur în autoturism.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a scoate autoturismul din zona respectivă şi pentru îndepărtarea grilajului uşilor de la intrare, la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare.

Comentarii

comentarii