Acasă Eveniment Bărbatul din Timiș, suspectat că i-a ajutat pe asasinii din Dolj ai...

Bărbatul din Timiș, suspectat că i-a ajutat pe asasinii din Dolj ai milionarului Adrian Kreiner a fost reţinut

DISTRIBUIȚI

Bărbatul de 44 de ani, din judeţul Timiş, cel despre care se crede că i-a ajutat cei trei suspecţi în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner, a fost reţinut pentru 24 de ore.

El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din judeţul Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara, informează News.ro.

Cei trei făptaşi au intrat în casa omului de afaceri sibian pentru a fura bunuri şi i-au supravegheat locuinţa dintr-un imobil nelocuit învecinat.

”S-a început urmărirea penală faţă de trei bărbaţi din judeţul Dolj, de 31, 33 şi 34 de ani, pentru infracţiunile de omor calificat şi tâlhărie calificată”, a anunţat, joi, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu.

Procurorii au precizat că cei trei suspecţi nu au fost prinşi până în prezent, existând indicii că ar fi părăsit ţara. De asemenea, procurorii precizează că doi dintre suspecţi au antecedente penale.

”Tot astăzi, procurorul criminalist a dispus reţinerea unui bărbat de 44 de ani, din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului, constând în aceea că ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire şi transport, contribuind şi la plecarea din ţară a unuia dintre autori. La locuinţa acestuia şi la sediul firmei sale s-au efectuat percheziţii domiciliare”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit procurorilor, suspecţii au intrat în casa victimei cu scopul de a fura bunuri.

”Din probele administrate până în prezent se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuinţa victimei a fost jaful. Autorii au supravegheat casa victimei începând cu noaptea de 4/5 noiembrie, dintr-un imobil învecinat şi nelocuit. Pe una dintre probele prelevate cu ocazia cercetării la faţa locului din acel imobil a fost identificat profilul ADN al unuia dintre autori”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Anterior, ei au anunţat că suspecţii în cazul acestui jaf urmat de crimă au fost identificaţi.

Sursa: News.ro

Comentarii

comentarii