Acasă Eveniment Bărbatul reţinut după ce şi-ar fi ucis fostul socru şi-a recunoscut fapta...

Bărbatul reţinut după ce şi-ar fi ucis fostul socru şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat preventiv

514
DISTRIBUIȚI

Bărbatul de 41 de ani din Arad care a fost reţinut, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce şi-ar fi ucis în bătaie fostul socru, imobilizat la pat, şi-a recunoscut fapta în timpul audierilor, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru omor. Bărbatul a spus că era băut şi s-a evnervat pe fostul socru pentru că a scăpat pe jos un pahar care s-a spart.

În timpul audierii în cazul crimei petrecute într-un bloc din municipiul Arad, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au obţinut mărturisirea suspectului, fostul ginere al victimei, care şi-a pus fapta pe seama faptului că era băut.

Conform relatărilor pe care le-a făcut în faţa anchetatorilor, bărbatul s-a enervat pentru că victima a scăpat un pahar cu apă pe care încerca să-l aşeze pe o masă.

Suspectul, care a susţinut că a consumat jumătate de litru de ţuică înainte de comiterea crimei, a mărturisit că a luat un obiect din lemn şi l-a lovit în mod repetat pe bărbatul de 62 de ani, care era bolnav şi imobilizat la pat şi de care ar fi trebuit să aibă grijă câteva zile, până urma să fie internat, în condiţiile în care fiica victimei era plecată la muncă în străinătate.

„Suspectul şi-a mărturisit fapta, iar judecătorul de drepturi şu libertăţi a admis cerera noastră de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a declarat, pentru News.ro, procurorul criminalist de caz, Pavel Palcu.

Crima a fost anuţată la 112 de familie după ce rudele fuseseră sunate chiar de către suspect, care a susţiut însă, în primă fază, că fostul său socru a căzut din pat. Victima avea pe corp numeroase urme de violenţă şi un traumatism cranio-cerebral deschis.

Comentarii

comentarii