Acasă Sport Baschet pe pâine, la Timişoara

Baschet pe pâine, la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Juniorii din Timişoara ţin pasul cu baschetbaliştii de la Elba, care sunt la un singur meci de finala Campionatului Naţional. Juniorii de la Clubul Sportiv Şcolar Bega au fost prezenţi, în acest an, la toate turneele finale, indiferent de categoriile de vârstă. Băieţii au fost chiar la câteva secunde de titlul naţional.
La un pas de titlu…

La Bucureşti şi la Otopeni au avut loc, recent, finalele de la juniori I (Under 18). Fetele au obţinut un loc 6, iar băieţii s-au bătut până în ultima secundă pentru titlu, cu juniorii de la Cluj. Cu 120 de secunde înainte de final, bănăţenii aveau un avans de 6 puncte şi se părea că nimeni nu le mai poate sufla titlul.
A urmat un final de coşmar, în care clujenii au înscris din orice poziţie, câştigând partida cu 69-65. Performanţa este cu atât mai mare cu cât doar doi dintre jucători erau de juniori I, ceilalţi fiind de la juniori II.
În urma competiţiei, Zoran Milencovici, căpitanul echipei, George Toth, cel mai bun recuperator al turneului final şi Ovidiu Mogoşanu au fost selecţionaţi în echipa naţională de Under 18, iar Leonard Filip şi Adrian Olah, la cea de Under 16.
„Băieţii au jucat foarte bine şi doar neşansa, dar şi oboseala acumulată au făcut ca echipa să nu urce pe prima poziţie.
Suntem mulţumiţi cu acest rezultat şi principalul merit îl are Mircea Albu, un antrenor excelent şi un bun descoperitor de talente”, spune Mihai Bolcu, unul dintre conducătorii clubului timişorean.

Comentarii

comentarii