Acasă Actualitate Băsescu – amendat la Timișoara. Motivul? O poartă… verde…

Băsescu – amendat la Timișoara. Motivul? O poartă… verde…

DISTRIBUIȚI

poarta verde

Traian Băsescu, liderul la nivel național al PMP, fostul președinte al României, va fi amendat de Poliția Locală din Timișoara pentru că reprezentanții organizației politice pe care o conduce au vopsit o poartă… verde. Nu de alta, dar amenda, ca și cele precedente, va veni pe adresa Partidului Mișcarea Populară, reprezentat de… Traian Băsescu. Marius Dugulescu, liderul PMP Timișoara, a mai pățit-o atunci când a fost amendat pentru că a afișat niște bannere în stațiile de tramvai. PMP a fost amendată pentru că a vopsit poarta de intrare în noul sediu în verde.

„Ieri dimineață, când am mers la sediul de la municipiu mă aștepta un polițist în fața sediului, care s-a informat despre poartă. M-a întrebat când a fost vopsită poarta, dacă noi am vopsit-o. Am spus că o persoană din rândul membrilor PMP a vopsit acea poartă, acea poartă era vopsită din 9 aprilie. Am urcat în sediul organizației municipale cu o echipă din America, prezentă la evenimente sociale care au avut loc în aceste zile. În timp ce eram în acel interviu ne-am trezit că polițistul vine sus și completează procesul-verbal pentru a amenda Partidul Mișcarea Populară pentru că am vopsit poarta. Cel mai frumos lucru este poarta din această clădire, în rest este degradată total, plină de graffiti.  Am crezut că am făcut un lucru bun, în schimb am primit o amendă mare, am înțeles de 4.000 de lei, va veni prin poștă. Vreau să demasc ipocrizia cu care se fac lucrurile în Timișoara sau dubla măsură. Această clădire este proprietatea primăriei, nimeni nu se sesizează de focarul de infecție din Piața Libertății. Camere care au plafonul căzut, cuiburi de lilieci, degradare. Nimeni nu se sesizează că această clădire este într-o degradare totală. Acolo sunt tineri de la Ion Vidu, lângă ei stau șobolani. E vorba de o clădire istorică în proprietatea primăriei, primăria nu face absolut nimic. Cum să mai trăim? Trăim într-un oraș care are dublă măsură. Primăria practică dubla măsură – dacă un cetățean își lasă casa în paragină este sancționat, ori primăria, care are atâtea clădiri în paragină, gata să cadă, nu a primit niciun fel de amendă”, spune Dugulescu.
Poarta a fost montată în 2008, pentru că a primit sediu în această clădire un fost partid politic. Era o poartă de lemn, originală, pe care nu se putea intra.  În 2008, poarta a fost maro, în 2012 primește acest sediu PP-DD, care o vopsește mov. Conform lui Dugulescu, nu a primit nimeni nicio amendă. Apoi poarta a fost umplută cu graffiti, nimeni nu a primit nicio amendă. Acum e verde, iar amenda o primește PMP, prin… Traian Băsescu…

Comentarii

comentarii