Acasă Eveniment Bătaie între doi elevi la liceul din Gătaia. Ce spun Poliția Timiș...

Bătaie între doi elevi la liceul din Gătaia. Ce spun Poliția Timiș și ISJ

DISTRIBUIȚI

La data de 22 mai, polițiștii orașului Gătaia din Timiș s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 21.05.2024, la o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul – este mesajul IPJ Timiș.

Prof. Aura Danielescu, inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, a explicat că altercația a avut loc între doi elevi ai clasei a VII-a.

Direcțiunea unității de învățământ a informat familiile acestora și Poliția Gătaia, care, la rândul ei, a informat Biroul Siguranță Școlară asupra evenimentului care s-a desfășurat, în timpul programului școlar, în unitatea de învățământ.

“În acest moment, atât Poliția, cât și unitatea de învățământ întreprind măsurile necesare. În ceea ce privește acțiunile aflate în desfășurare la nivelul școlii, suntem în măsură să vă informăm că se investighează cauzele care au dus la producerea incidentului, în scopul aplicării măsurilor care se impun, în virtutea normativelor care guvernează unitățile de învățământ”, este mesajul prof. Aura Danielescu.

Comentarii

comentarii