Acasă Administraţie Bătaie pentru pozițiile de reprezentant al primarului în CA-urile școlilor din Timișoara....

Bătaie pentru pozițiile de reprezentant al primarului în CA-urile școlilor din Timișoara. S-au înscris aproape trei candidați pe loc

531
DISTRIBUIȚI

Inițiativa primarului Timișoarei, Dominic Fritz, de a-și desemna reprezentanții în consiliile de administrație ale școlilor pare să fi stârnit interes printre timișoreni. Din câte a anunțat primarul pe 3 martie, pentru cele 61 de locuri s-au înscris 165 de candidați.

„Avem 165 de candidaturi pentru cele de 61 de locuri de reprezentanți ai primarului în consiliile de administrație ale școlilor. Asta mă bucură foarte mult. Avem aproape trei candidați pe loc, ceea ce ne permite să facem o selecție riguroasă”, a declarat primarul.

Statisticile prezentate de acesta arată că 42% dintre candidați au o experiență de peste 10 ani în management financiar, 45% au experiență în funcții de conducere, 59% au experiență în coordonarea de echipe. Pe domenii de activitate, cei mai mulți, 37%, provin din domeniul afacerilor, în timp ce 24% sunt din sectorul educației.

„S-au înscris, de exemplu, oameni care au mers la o anumită școală și care au spus că vor să dea ceva înapoi școlii, alții care stau în apropiere sau poate au fost profesori, s-au pensionat și acum vor să ajute în continuare. Aceste candidaturi sunt evaluate acum de către o comisie mixtă de experți și cu oameni din primărie și între 10 și 17 martie vom primi o listă lungă de candidați validați ca apoi să fac eu selecția finală și să numesc reprezentanții mei în consiliile de administrație. Puteți să urmăriți progresul proiectului pe comunitate.primariatm.ro”, a mai declarat primarul..

 

Comentarii

comentarii