Acasă Actualitate Bătălie pe Bega, la Timișoara, cu bărci trăsnite, din materiale reciclabile

Bătălie pe Bega, la Timișoara, cu bărci trăsnite, din materiale reciclabile

1560
DISTRIBUIȚI

Bărcile trăsnite, din materiale reciclabile, și-au dat din nou întâlnire pe Bega. Chiar dacă tunetele și fulgerele au început încă de dimineață, temerarii curselor cu bărci trăsnite, din materiale reciclabile, au făcut pasul spre o nouă ediție a concursului „Make it! Race it! Recycle it!”. Startul a fost decalat 45 de minute din cauza ploii torențiale, iar o barcă din carton a ieșit din competiție, fiind afectată de ploaie.

Competiția are loc sâmbătă, pe Bega, vizavi de Parcul Copiilor din Timișoara, iar primul start s-a dat la ora 10.45, urmând ca întrecerile să țină aproximativ trei ore.

Concurează echipe din patru ONG-uri (Pieces of Heaven, Pet Hope, Liga AC, Clubul Sportiv Daniela Zaharie), o școală (Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I) și 15 companii.

Bărcile sunt trăsnite, din materiale reciclabile, și vor fi dezasamblate la finalul competiției.

Barca care va parcurge distanța dată în cel mai scurt timp va câștiga titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”. Premiile pentru „Cea mai faină temă”, „Cel mai inovator design” și „Premiul special EcoStuff” vor fi decise de juriul competiției. A începutși votul online pentru premiul People’s Choice pe pagina de Facebook EcoStuff Romania.

 

Comentarii

comentarii