Acasă Eveniment Bătrână de 72 de ani, găsită aproape înghețată, pe stradă, de polițiștii...

Bătrână de 72 de ani, găsită aproape înghețată, pe stradă, de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

Duminică, 5 februarie, polițiștii locali din Timișoara au ajutat o bătrânică aproape înghețată să ajungă acasă. Acesta se plimba dezorientată, în jurul orei 20, în apropierea sediului Poliției Locale Timișoara de pe strada Avram Imbroane. Polițiștii locali au condus-o inițial în sediu, după care au chemat ambulanța. Ulterior, tot polițiștii locali au condus-o acasă.

„Stând de vorbă cu ea, doamna în vârstă de 72 de ani a declarat că locuiește în apropiere, dar că nu și-a dat seama și a coborât în altă stație de tramvai decât cea la care trebuia. Pentru că a prezentat o stare de amețeală a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Timiș, care a consultat-o stabilind că avea această stare din cauza frigului puternic. Pentru a fi în siguranță, femeia a fost dusă la domiciliu de polițiștii locali.

Pentru că în special pe timp de noapte în această perioadă temperaturile sunt foarte scăzute, polițiștii locali recomandă cetățenilor să evite ieșirea afară pentru a nu-și pune sănătatea în pericol și să nu ezite să solicite sprijin atunci când au nevoie”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Comentarii

comentarii