Acasă Actualitate Baza de antrenament de la „Dan Păltinișanu”, în paragină. „Încă o mostră...

Baza de antrenament de la „Dan Păltinișanu”, în paragină. „Încă o mostră de nesimțire din partea efemerului primar Robu” – Foto

1882
DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Sergiu Miat a postat pe un grup de Facebook fotografii cu starea în care se regăsește, în acest moment, baza de antrenament de la Stadionul Dan Păltinișanu. Din imagini, se vede cum aceasta este lăsată în paragină, cu iarba necosită, cu porțile rupte și vestiarele lipsă, doar terenul terenul sintetic pare încă utilizabil, însă și acela fără să mai aibă nocturnă. Pe margini, se mai observă atât utilajele cu care ar trebui îngrijit terenul, cât și un autocar cu care obișnuiau să fie transportați fotbaliștii.

În opinia jurnalistului, „Golgheterul Robu” este cel care a lăsat acest lucru să se întâmple, având în vedere că baza de antrenament este în administrarea Primăriei Timișoara, favorizând chiar mutarea nocturnei la baza Politehnicii. Acesta mai aduce aminte de „vremurile bune” ale fotbalului timișorean, pe când aici se antrenau jucătorii echipei Poli Timișoara. În postarea sa, Sergiu Miat scrie:

„Toate cele 3 terenuri cu gazon natural și unul cu gazon artificial au fost lăsate în paragină de către cel mai mincinos primar pe care l-a avut Timișoara în ultimii 50 de ani. Porțile de fotbal sunt distruse și aruncare într-o zonă îngrădită în care se mai află și fostul autocar al echipei PNL+PSD=USL Poli ACS, dar și utilajele ruginite cu ajutorul cărora se  îngrijeau terenurile gazonate și care se află acum într-o stare deplorabilă. Instalația de nocturnă de la terenul sintetic a fost luată și dusă la Baza Politehnicii acolo unde își arată veleitățile de fotbalist ratat «golgheterul robu». Tribuna de la unul dintre terenuri a fost rasă de pe suprafața pământului, iar vestiarele aflate în incinta bazei au dispărut și ele. Baza de antrenament se află în administrarea Primăriei Timișoara. Aici s-au antrenat, de-a lungul anilor, toate garniturile echipei Poli Timișoara și care au reprezentat cu mândrie și cinste Timișoara, fiind totodată o parte importantă din Spiritul Capitalei Banatului. Baza de antrenament este, acum, încă o mostră de nesimțire din partea efemerului primar Robu, cel care «dezvoltă în forță orașul». RUSINE ! Acest individ, de Arad, mai vrea 4 ani primar în Timișoara ca să distrugă ce-a mai rămas în picioare!”.

Comentarii

comentarii