Acasă Actualitate BCC Jimbolia oferă informare şi consiliere gratis tuturor satelor învecinate

BCC Jimbolia oferă informare şi consiliere gratis tuturor satelor învecinate

358
DISTRIBUIȚI

De şase ani
Biroul de Consiliere pentru Cetăţeni (BCC) Jimbolia a împlinit şase ani. “Sprijinul financiar asigurat din fonduri ale Uniunii Europene acordat BCC Jimbolia a avut un rol hotărâtor în dezvoltarea noului tip de servicii pe care noi îl punem la dispoziţia cetăţeanului şi prin care încercăm să-l sprijinim în rezolvarea celor mai importante probleme pe care le are în obţinerea drepturilor şi respectarea obligaţiilor. Proiectul este al Asociaţiei Microregionale „Banat-Ripensis” de Dezvoltare a Localităţilor realizat în parteneriat cu Primăria oraşului Jimbolia”, a precizat Bălţătescu Ana Maria, manager BCC Jimbolia
Pe parcursul anului 2009, biroul din Jimbolia a fost din nou sprijinit financiar de Uniunea Europeană, cu 34.783 Euro, pe o perioadă de 10 luni, începând cu 1 decembrie 2008.    Obiectivele generale şi specifice ale  proiectului “Alege BCC! – consolidarea poziţiei BCC Jimbolia ca furnizor de servicii de încredere pentru cetăţenii Microregiunii Banat Ripensis, judeţul Timiş” a fost creşterea gradului de sustenabilitate a biroului în întreaga Microregiune Banat Ripensis, creşterea impactului serviciilor furnizate, consolidarea capacităţii instituţionale şi creşterea capacităţii BCC de a implica cetăţenii în influenţarea politicilor publice locale.
Prin acest proiect şi prin activităţile din cadrul acestuia, BCC Jimbolia a asigurat continuitatea serviciilor de informare şi consiliere gratis pe care le oferă cetăţenilor din oraşul Jimbolia şi localităţile rurale învecinate. Detalii la tel: 0256 302563, 0721785646, Fax: 0256 302564.

Comentarii

comentarii