Acasă Sport BCR Tenis Partener® la Lugoj

BCR Tenis Partener® la Lugoj

351
DISTRIBUIȚI

In perioada 4-6 septembrie, la Lugoj are loc primul turneu de tenis din acest oraş, organizat în cadrul circuitului BCR Tenis Partener®. Tenis Club Cernea pune la dispoziţia participanţilor trei terenuri de zgură ale bazei sportive de la adresa Insula Coltul Mic – Timişorii.
Cupa OTE Grup se va desfăşura pe niveluri de joc: tablou de 16 pentru nivelul 6 şi tablou de 24 pentru nivelul 7. Simultan, se va derula şi proba de dublu, unde s-au înscris deja perechi de nivelul 7 pentru un tablou de 16.
Câştigătorii şi finaliştii vor beneficia de premii oferite de sponsorii circuitului BCR Tenis Partener®: Continental Hotels, Rom Fracht, Wilson, Ciuc, Bucovina, adidas, Lacoste, Persil, Nutrizzia, Otter şi AVON.
Dezvoltat de Media Production Group în parteneriat cu BCR, sistemul funcţionează pe baza aderării voluntare şi include: o platformă online, http://bcr.tenispartener.ro, care facilitează comunicarea cu şi între cei înregistraţi; o serie de turnee de tenis care se vor desfăşura pe parcursul întregului sezon 2009 (mai-noiembrie) în cele mai importante oraşe din ţară, numai pentru jucătorii amatori înscrişi în circuit; beneficii atât pentru jucătorii înscrişi, cât şi pentru cluburile organizatoare de turnee, afiliate circuitului.

Comentarii

comentarii