Acasă Eveniment Bebeluşul care a căzut din maşina condusă de tată este internat, la...

Bebeluşul care a căzut din maşina condusă de tată este internat, la Spitalul pentru Copii din Timişoara, în moarte cerebrală

DISTRIBUIȚI

Un bebeluş de numai un an este în comă profundă, după ce a căzut din maşina pe care o conducea tatăl lui. Accidentul a avut loc pe un drum din judeţul Caraş-Severin. Într-o curbă, copilul s-ar fi desprins din scaunul special în care era transportat fără centuri, portiera s-a deschis, iar bebeluşul a fost aruncat pe şosea.

Medicii sunt rezervaţi cu privire la starea bebeluşului. Acesta a fost rănit grav, este în comă şi se află internat în Spitalul pentru Copii din Timişoara. Accidentul a avut loc ieri pe o şosea din Caraş-Severin, în localitatea Ciuta.

Bebeluşul în vârstă de un an se afla pe scaunul pentru copii, pe bancheta din spate a autoturismului, dar nu era prins şi în centuri. La volan era tatăl său. Într-o curbă uşoară spre stânga, bebeluşul s-a dezechilibrat, a alunecat din scaunul pentru copii, portiera s-a deschis, iar copilul a căzut direct pe şosea. A fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Tatăl său, în vârstă de 44 de ani, a fost testat şi cu aparatul etilotest, iar poliţiştii au constat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Anchetatorii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii