Acasă Economic Becoming a Professional Human Being – o nouă viziune pentru managerii timișoreni

Becoming a Professional Human Being – o nouă viziune pentru managerii timișoreni

554
DISTRIBUIȚI

Jim Bagnola, reputat expert internațional în domeniul leadership-ului, va susține la Timișoara un curs deschis. Evenimentul va avea loc la hotel Angellis, în data de 18 mai, începând cu ora 9.30. Printre temele abordate: cum crești creativitatea și implicarea celorlalți, limbajul ca instrument de motivare, gândirea neproductivă și antidotul psihologic, strategii eficiente de leadership. 

Cursul este dedicat managerilor care își doresc eficientizarea activității și creșterea productivității propriilor echipe. Prin conținutul puternic, Jim Bagnola îndrumă participanții să își dezvolte tipare de gândire care duc la creșterea capacităților de manageri și a siguranței de sine. Aceștia vor descoperi șapte secrete pentru dezvoltarea personală și tehnici de încurajare a asumării riscurilor. Scopul final este acela de a schimba mentalitățile managerilor români și de a-i ajuta să conștientizeze că ei sunt primii beneficiari ai propriului limbaj și comportament. Cu atât mai mult cu cât presiunea pieței crește pe zi ce trece iar rezultatele întârzie uneori. Însă pentru o astfel de situație, Jim are o întrebare vitală: “Dacă nu obții ce vrei, trebuie ori să îți schimbi așteptările, ori comportamentul. Ce alegi?” 

Jim Bagnola este speaker internațional și formator. În ultimii treizeci de ani a susținut prezentări și cursuri în întreaga lume, pe teme de leadership, managementul stresului, customer service, coaching şi managementul schimbării. Jim a fost inclus în topul Leadership Gurus International. Această onoare este acordată profesioniştilor care s-au remarcat pentru originalitatea lor, ideile practice, modul de prezentare şi capacitatea dovedită de a sprijini organizaţiile pentru a obţine rezultate superioare. Jim Bagnola este preşedintele The Leadership Group International şi membru invitat al Western Management Development Center din Denver. Printre clienții săi actuali se numără: Shell Oil Company, Kroger Company, US Secret Service, U.S. Department of State, Departamentul Forțelor Aeriene, NATO, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawaii) şi Universitatea din Texas.

Comentarii

comentarii