Acasă Cultura ,,Bega Music Festival” își stabilește astăzi finaliștii. Înscrieri pe Facebook pentru cele...

,,Bega Music Festival” își stabilește astăzi finaliștii. Înscrieri pe Facebook pentru cele 500 de locuri din fiecare seară

1878
DISTRIBUIȚI

Festivalul – Concurs de Creație și Interpretare „Bega Music Festival” își stabilește astăzi, 17 iulie, finaliștii. În faza de preselecție au fost înscrise 56 de piese și 59 de tineri artiști. Aceștia provin din 26 de orașe, iar 17 sunt chiar din Timișoara.Peste două săptămâni, aceștia vor și urca pe scenă, în festivalul care va fi parte integrantă din evenimentele organizate de primărie cu ocazia zilei de 3 august, a 20-a dată când va fi sărbătorită Ziua Timișoarei.

„Ne vom întâlni, așadar, cu finaliștii acestui concurs devenit național în perioada 1-2 august, în Piața Libertății din Timișoara, cele două secțiuni de concurs urmând a se derula astfel: sâmbătă, 1 august,  secțiunea de interpretare, duminică, 2 august, secțiunea de creație”, transmit reprezentanții Biroului Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Timișoara.

În acest an, pe scenă vor mai urca Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului „Vocea României” din anul 2019 și Pragu de Sus, dar și câștigătorii primei ediții a concursului „Bega Music Festival”,  Andreea Vlas și Dincolo de Ziduri.

Și la acest eveniment, numărul maxim de participanți va fi de 500 de locuri, în fiecare seară. Cei care nu reușesc să se înscrie gratuit pe pagina de Facebook „Evenimente Primăria Timișoara”, pot urmări spectacolele și pe aceeași pagină, dar și pe TVR Timișoara.

„Luni, 20 iulie, vom anunța finaliștii și mizăm pe o numeroasă prezența a artiștilor timișoreni care să crească cota de interes a celor ce vor dori să asculte muzică de calitate în acest festival, mai ales că pe lista de concurs regăsim nume precum Maryliss, AXIS, Peregrinii, Skywalkers, RUA, Beck Corlan, Adrian Ordean, VladiCnejevici sau Sergiu Simonese”, mai transmit reprezentanții Primăriei.

Comentarii

comentarii