Acasă Actualitate Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, internat la Spitalul „Victor Babeș”...

Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, internat la Spitalul „Victor Babeș” după ce s-a infectat cu coronavirus

428
DISTRIBUIȚI
Ben Oni Ardelean

Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, candidat pentru un nou mandat la alegerile de la sfârșitul acestei săptămâni, se află internat la Spitaul de Boli Infefecțioase și Pneumoftiziologie „dr. Victor Babeș” din Timișoara, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

„De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeș Timișoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine – cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului. Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate”, a anunțat Ben-Oni Ardelean.

Parlamentarul de Timiș îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă de ei.

„Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare!”, a mai scris Ardelean pe pagina lui de Facebook.

Fostul primar al Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a declarat luni, pe Facebook, că a fost și el infectat cu noul coronavirus.

Comentarii

comentarii