Acas─â Economic Bernardi la Bega Shopping Center

Bernardi la Bega Shopping Center

728
DISTRIBUIȚI

bernardiDe vineri, 15 mai, Bega Shopping Center g─âzduie┼čte un nou brand de prestigiu: Bernardi.
Magazinul Bernardi, situat la etajul III, ofer─â haine pentru b─ârba┼úi, femei ┼či copii, lenjerie ┼či desuuri, articole de cas─â ┼či textile ├«mpreun─â cu accesorii, grupate pe categorii Trendy, Casual, Fitness, Mod─â, Mod─â clasic─â ┼či haine xxxl.
┬áComunicarea cu clien┼úii se face cu ajutorul pozelor ┼či semnelor de culori diferite pentru fiecare departament ├«n parte. Acestea ├«i ajut─â pe clien┼úi s─â aleag─â departamentul corect. Modul de a┼čezare al articolelor este bine balansat datorit─â grada┼úiei culorilor ┼či este actualizat ├«n func┼úie de trend ┼či sezon.
La ├«nceputul anilor ’90 grupul Bernardi a fost unul dintre primele companii italiene care a avut abilitatea de a anticipa tendin┼úele. Avantajul inova┼úiei ┼či modul s─âu de adaptare ├«n mod rapid la condi┼úiile variabile de pe pia┼ú─â reprezint─â puncte importante ale companiei ├«n competi┼úia de pe pia┼úa de consum, retail ┼či distribu┼úie.
Deschiderea magazinului Bernardi se ├«nscrie ├«n strategia Bega Shopping Center de a-┼či ├«mbun─ât─â┼úi permanent mixtul chiria┼či, pentru a pune la dispozi┼úia timi┼čorenilor o ofert─â premium de shopping ├«n centrul ora┼čului.

Comentarii

comentarii