Acasă Economic Bernardi la Bega Shopping Center

Bernardi la Bega Shopping Center

DISTRIBUIȚI

bernardiDe vineri, 15 mai, Bega Shopping Center găzduieşte un nou brand de prestigiu: Bernardi.
Magazinul Bernardi, situat la etajul III, oferă haine pentru bărbaţi, femei şi copii, lenjerie şi desuuri, articole de casă şi textile împreună cu accesorii, grupate pe categorii Trendy, Casual, Fitness, Modă, Modă clasică şi haine xxxl.
 Comunicarea cu clienţii se face cu ajutorul pozelor şi semnelor de culori diferite pentru fiecare departament în parte. Acestea îi ajută pe clienţi să aleagă departamentul corect. Modul de aşezare al articolelor este bine balansat datorită gradaţiei culorilor şi este actualizat în funcţie de trend şi sezon.
La începutul anilor ’90 grupul Bernardi a fost unul dintre primele companii italiene care a avut abilitatea de a anticipa tendinţele. Avantajul inovaţiei şi modul său de adaptare în mod rapid la condiţiile variabile de pe piaţă reprezintă puncte importante ale companiei în competiţia de pe piaţa de consum, retail şi distribuţie.
Deschiderea magazinului Bernardi se înscrie în strategia Bega Shopping Center de a-şi îmbunătăţi permanent mixtul chiriaşi, pentru a pune la dispoziţia timişorenilor o ofertă premium de shopping în centrul oraşului.

Comentarii

comentarii