Acasă Eveniment Beniamin a murit, la doar 25 de ani, după 5 săptămâni de...

Beniamin a murit, la doar 25 de ani, după 5 săptămâni de agonie, în urma unui accident teribil

1684
DISTRIBUIȚI

Beniamin Judea, un tânăr în vârstă de 25 de ani rănit grav într-un accident teribil produs la Drăgeşti, în Bihor, a murit după cinci săptămâni de agonie. Băiatul s-a stins marţi, la spital.

Nenorocirea a avut loc în 18 decembrie, anul trecut, pe DN 76, în localitatea bihoreană Drăgeşti, după ce două autoturisme VW Golf s-au ciocnit frontal.

Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite, dintre care una în stare foarte gravă.

Beniamin Judea, din comuna Ceica, a fost unul dintre cei doi răniţi.

Maşina în care se afla împreună cu fratele lui, Andrei, ar fi izbit frontal o alta care circula pe sensul opus, poliţiştii ajungând la concluzia că prima dintre ele nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, scrie publicaţia locală Bihoreanul.

Când au ajuns la faţa locului, salvatorii l-au găsit pe Beniamin în stop cardio-respirator, medicii l-au resuscitat şi transportat la spital în stare gravă.

În cele cinci sptămâni scurse de la accident, tânărul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Din nefericire, marţi, s-a stins pe patul de spital

Fratele lui, Andrei, în vârstă de 19 ani, a fost externat în urmă cu câteva săptămâni, fiind astfel singurul supraviețuitor al cumplitului accident.

Anunţul morţii lui Beniamin a fost făcut de unchiul acestuia, pe Facebook. Tot el, la scurt timp după accident, a făcut apel la donare de sânge pentru nepotul lui.

“Sunt îndurerat, Beniamin Judea a plecat la cele veşnice. Te voi iubi mereu nepotul meu”, a scris Pavel Judea, pe Facebook.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii