Acas─â Eveniment Best Gamer Counter Strike la IuliusMall

Best Gamer Counter Strike la IuliusMall

560
DISTRIBUIȚI

Counter Strike├Än acest week-end (9-10 mai 2009), IuliusMall Timi┼čoara va organiza pentru cei ce vor  s─â-┼či demonstreze ├«ndem├ónarea, cea de-a V-a edi┼úie a competi┼úiei Best Gamer Counter Strike. ├Änscrierile la concurs se fac p├ón─â ├«n 8 mai, ora 16.00 la Centrul Info din IuliusMall, pe baza buletinului de identitate ┼či a unui bon de cump─âr─âturi de minim 10 lei de la magazinul Altex. Echipele sunt formate din 2 concuren┼úi. Echipele vor fi recompensate cu premii substan┼úiale, astfel: locul I va primi cec-uri cadou pentru cump─âr─âturi ├«n IuliusMall ├«n valoare de 1.500 lei, locul II prime┼čte cec-uri ├«n valoare de 1.000 lei, iar cea de-a III a echip─â clasat─â va primi 500 lei.
Competi┼úia se va desf─â┼čura ├«n IuliusMall, zona Sarra Blu, s├ómb─ât─â ┼či duminic─â de la ora 11.00, confruntarea dintre echipe put├ónd fi vizionat─â ┼či pe ecranul amplasat ├«n loca┼úie.
Counter Strike este unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator la nivel mondial. Este un joc din categoria shooter care simulează cât mai realist scenele de luptă, detaliile grafice fiind prezentate la standarde înalte.

Comentarii

comentarii