Acasă Actualitate Big Brother în cinci localități de la marginea Timișoarei

Big Brother în cinci localități de la marginea Timișoarei

2526
DISTRIBUIȚI

Big Brother s-a activat la Moșnița Nouă și în toate satele de pe raza comunei. Cinci localități de la marginea Timișoarei sunt, de joi, supravegheate video 24 de ore din 24.

Proiectul de monitorizare video a fost implementat de reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă în comună dar și în satele aflate în administrare. De joi, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Urseni, Albina și Rudicica dispun de supraveghere video 24 de ore din 24. Sistemul include aproximativ 80 de camere video montate în punctele cheie ale localităților. Acestea trimit imagini live într-un dispecerat amplasat în sediul Primăriei Moșnița Nouă iar filmările sunt stocate pentru analize post eveniment.

„Principalele aplicații ale sistemului de supraveghere sunt monitorizarea căilor de acces în toate localitățile aparținătoare comunei, monitorizarea punctelor vulnerabile din localități, monitorizarea punctelor de acces în instituțiile publice, monitorizare trafic rutier, supravegherea ordinii și liniștii publice, descurajarea actelor infracționale, înregistrarea, stocarea și arhivarea pentru analize post eveniment. Dispeceratul este funcțional 24/24 ore și în momentul de față 70% din camerele de supraveghere sunt montate pe raza localităților, urmând ca în perioada imediat următoare sa fie montate și restul”, transmit reprezentanții Primăriei Moșnița Nouă. Cei care doresc să semnaleze fapte de natură antisocială pot lua legătura direct cu dispeceratul la numărul de telefon 0757573992 sau pot intra în legătură cu polițiștii locali din Moșnița         la numărul 0372797700.

Comentarii

comentarii