Acasă Administraţie ”Big Brother” în Fratelia! Primăria Timișoara montează camere de filmat, pentru a-i...

”Big Brother” în Fratelia! Primăria Timișoara montează camere de filmat, pentru a-i ”vâna” pe cei care aruncă gunoaie pe stradă

DISTRIBUIȚI

Municipalitatea timișoreană va instala, în cartierul Fratelia, mai multe camere de supraveghere, special pentru a descoperi cine aruncă pe stradă, ilegal, gunoaie. Acolo sunt câteva zone unde se aruncă permanent deșeuri.

Soluția găsită pentru a-i prinde pe cei vinovați presupune instalarea de camere de filmat.

”Cu peste 11 mii de tone de gunoaie abandonate ilegal pe stradă în 2023 și cu 68 de locații unde se abandonează frecvent deșeuri, continuăm lupta pentru un oraș mai curat alături de timișoreni. Este și cazul comunității din Fratelia. Reprezentanții Primăriei și ai Retim au avut o întâlnire constructivă cu cetățenii din Fratelia pe tema rampei ilegale de deșeuri între străzile Cercului – Dimineții – I. P. Pavlov. Aplicăm o soluție care s-a dovedit eficientă: instalarea de camere de supraveghere. Gunoaiele sunt aruncate, în principal, din mașini care opresc la semnul de circulația STOP, astfel că vom avea cameră de supraveghere video și panou de interdicție pe strada Dimineții, colț cu Pavlov”, spune viceprimarul Ruben Lațcău..

Problema acestor deșeuri nu ar exista dacă oamenii ar apela pentru depunere la punctele autorizate.

”Printr-un efort minim, deșeurile pot ajunge la punctele autorizate. Țintă a reclamațiilor și în vizorul nostru, cei care ignoră regulile sunt amendați drastic.

Mulțumesc timișorenilor pentru colaborarea în asigurarea unui mediu curat și sănătos. Fiecare pas pe care îl facem împreună contează!”, a mai spus Lațcău.

Comentarii

comentarii